Tažený postřikovač s axiálním ventilátorem SADAR T – 1000/1500/2000

/ Stroje / Speciální postřikovače do sadů, vinic a komunálu FARM UNION /Tažený postřikovač s axiálním ventilátorem SADAR T – 1000/1500/2000

Popis stroje

Tažený  postřikovač FARM UNION SADAR T je moderní zařízení pro chemickou ochranu sadů,vinic a chmelnic. Vyrábí se s PE nádržemi o objemu 1000, 1500, 2000 litrů (menší nádrže je možno dodat na zvláštní přání).

Stroj má robustní rám z válcovaných profilů s kvalitní povrchovou úpravou. Stroje jsou osazeny výkonnými axiálními  ventilátory nejnovější generace se speciálně tvarovanými kompozitními lopatkami. Jejich předností je až 20% snížení potřebného příkonu pro dosažení stejného vyprodukovaného množství vzduchu v m3, oproti starším typům ventilátorů ! 

Stroj je vybaven vysoce kvalitním písto-membránovým čerpadlem COMET. Standardně se dodává s elektrickým ovládáním ventilů BR – model „electric“.

Na přání (za příplatek) je možné stroj dodat s nejmodernějším automatickým řízením aplikace v závislosti na pojezdové rychlosti postřikovače BR-IN – model „electronic“.

Stroj je standardně vybaven pevnou tažnou ojí (za příplatek kloubovou – kola postřikovače jedou ve stopě kol traktorů, menší poloměr zatáčení).

  Prospekt FARM UNION pneumatické postřikovače

Video stroje zde